måndag 28 maj 2012

Avslutning

Idag var sista dagen eller gången med gruppen som jag haft på måndagar.
Tycker den gett mycke och jag är lite ledsen att den är slut, den blev som en trygghet. Visste att varje måndag skulle man få prata av sig, få lite vägledning och beröm och massor av ny energi för att orka en vecka till.
Kommer ju fortfarande att gå hos min samtalskontakt, det känns skönt.
Annars verkar det som jag ska börja på Startpunkten på måndag, har inte fått alla ok än men jag tror inte det ska vara nåt problem som de verkar.
Fick panikångest idag över det innan jag skulle på gruppen, men jag lugnade ner mig och redde ut saken ganska bra innan jag for. Känns som allt kom som en klump emot mej, men så är det ju egentligen inte. Jag kommer ju ha tid för andra saker, och det kommer gå bra att köra måste jag intala mej. Sen har jag ju tre veckor ledigt i juli tillsammans med gubben.
Får ta en dag i taget och se hur det känn, och känns nåt inte bra får jag ta tag i det på det sätt det behövs. Gubben vet om att jag är nervös och det är bra, så kan han oxå ha koll.

Annars har mor, ena syrran och hennes yngsta varit hit ett par dagar.
Vi börja med IKEA, plantagen med mera på söndan. Jag och gubben tog det lugnt för det var inget särskilt vi skulle ha, och jag övade på att slappna av och inte hålla reda på allt och alla.
Måndagen då va vi en sväng till Gårdsbutiken och sedan en loppis, fyndade lite faktiskt. En till bricka faktiskt ;) börjar likna en samling!
En promenad blev det, annars bara vara den dagen.
Tisdagen då tog vi stan en vända, kollade affärer och sedan köpte vi med fika hem. Alla var ganska trötta efter det, inte så ofta man går i affärer länge. På kvällen blev det tv och ostkrokar :)
Onsdagen så åkte alla hem efter frukost och det blev väldigt tomt, så tomt att jag grät en skvätt. Sedan blev det verkligen tomt när gubben åkte på jobbet och jag blev själv till midnatt nästan. Jag saknar dom mycket.
Har varit väldigt trött efter att de åkte, är väl inte konstigt. Trots det så hade vi middag hemma hos oss för ett par vänner i lördags, grillade och hade potatissallad och majskolvar till. Enkelt men gott :) till efterrätt blev det hallon och krusbärspaj med marsansås :) mums!

Till helgen ska jag ju till Rättvik och träffa massa härliga stickerskor :D Jag längtar så jag blir grå!
Frågan är bara, vad för stickning ska jag ta med mej......? Kommer säkert på nåt, men annars får jag ta med flera alternativ så får jag säkert hjälp :)

2 kommentarer:

  1. Jag funderar också på avd jag ska ta med mig till Rättvik, just nu vet jag inte alls, har total torka på inspirationsfronten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fundera faktiskt på ett börja en tvåändsstickning, det var ju ändå där jag lärde mej det för drygt ett år sedan ;)

      Radera