tisdag 9 augusti 2011

Stickläger i Fattigskogen 2011 eller Är du hydrokondrisk?

Efter många mil i bilen så var jag äntligen framm i Fattigskogen och vyerna tog nästan andan ur mig.För att inte säga kvällssolen....
Söta Visa Lisa i solens sista strålar på onsdagen :)Turkost va visst färgen of the year ;) Detta är Jannikas sockstickning.Sköna Ulrika, har det underbart mysigt och tittar in i kvällssolen :)När alla samlas vet man att när det gäller stickerskor så handlar det antingen om mat eller.....GARN!!! Härliga garner från Atelje Norrgården, mmmmmm........Liisa tar sig en siesta :)Racerstickaren Inger stickade älskande älgar på sockor ;)Omgiven av garn och olika stickprojekt sitter Lena, med en helt underbara garnhållesnurren :)L-G försöker lära sig lite olika termer av Jannika, men jag vet inte om det var för mycket dimma den kvällen ;)På fredagen var det dax för färgning av olika garner med Jeaba kallfärg. Vi var alla förväntansfulla :)Visa Lisa tog det säkra före det osäkra och gjorde sig ett ypperligt förkläde av en sopsäck :D samt drog upp kjolen ;)Torkhärvan i sin begynnelse. All färg som spilldes och blev över torka vi upp med denna, som senare lottades ut :)Här randas det för fullt i alla fäger och det blir så vackert!Paulinas garner till en kofta hon började på, så snygga och hon randade så fint :)Ser ni vilka små söta fötter som sticker fram där, vems e dom? :DDet blev jubel på fredagskvällen då Elin dundrade in med buller och bång! Hon spinner otroligt fina garner och är helt otrolig hela hon :)Ostbiten.se hade sponsrat oss med massa goda ostar som vi mumsade på både fredag och lördag. Detta är nog Barbro ;)Efter garnlotteriet är detta en härva som jag ångrar att jag inte nöp till mej, men när det var just en härva såg de mest bara ut som ett hopkok. Men jag kan se så mycket vackert man kunde göra med den nu.... Lyllos Inger ;)Garn efter färningen, massor av olika fäger blev det och ingen den andra lik.


Många fina soltimmar blev det och fina utsikten gjorde ju massor, trots att det sades att utsikten är bortkastat på stickerskor ;)"Tro man kan använda denna som skägg i jul?"

Survival kit!Mina vinster efter garnlotteriet, massa smått och gott. Garner, stickor, en bock en tidning och mer!
Jag hade 10 lotter och fick 8 vinster, helt otroligt! Samt att jag skänkte 120 kr till Afrikas Horn eftersom jag köpte extra lotter. Vi fick ihop hela 980 kr att skänka om jag inte minns fel :)Ullgarn och så stickor som jag verkligen ville ha! Spectra......Inte nog med allt detta så fick vi underbara gottepåsar med massa garn från olika sponsorer.
Man skymtar även garnet jag fägade i bakgrunden, grönt och brunt som en skog :)... so I don't do something stupid...
Tack alla underbara människor som va med och jag hoppas året går fort så jag får fara igen!


Vill ni ha länkar och så till dom som var med eller bara kika på fler bilder, kika in hos Stickamera och VisaLisa.

5 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Jag önskar att jag hade varit där!

  SvaraRadera
 2. Vaaoo, vilka fina bilder du tog på lägret! Tänk vad man kan berätta genom bilder.

  SvaraRadera
 3. Superhärliga bilder! Man bara leeeer.
  Saknar alla så jättemycket, och jag är så himla glad att du kom!!

  SvaraRadera
 4. Men å nu känns det ju nästan som om jag var där. Vilka fina bilder!

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt inlägg! Riktigt tog mig tillbaka till vårt paradis! PUSSpåre!

  SvaraRadera