tisdag 13 december 2011

En svacka

Har funderat och tänkt så mycket de senaste dagarna på allt möjligt.
Kanske man gör det när det börja nystas i ett hörn? Då kommer resten oxå. Ibland är det som jag har fått nya glasögon och verkligen kan se människor eller verkligen förstå vad de säger och vad de egentligen menar.
Har jag alltid varit så här ensam?
Eller är jag bara extra känslig just nu...
Men visst är det "roligt" när de man trodde var ens vänner skiter totalt i en. Det är så jag blir rädd och ledsen på samma gång.
Men vill dom inte så är det väl så. Jag är bara så otroligt glad över min man, att han finns och är där för mig.
Och vem är ensam när Ture, Skrålle och Puffen finns?
Och så ha jag ju stickningen ;)
Jag känner mig närmare dom som bor flera mil från mig än de som bor på andra sidan häcken. Allt tack vare lite garn och några stickor :)

7 kommentarer:

 1. Du är inte ensam vännen! Du har nog många som bryr sig om dig, jag bland annat :-) Men jag vet känslan, och den är inte kul.. Men du ska veta att jag tänker på dig och att det kommer ett paket nästa vecka.. ;-)

  SvaraRadera
 2. Kom hit får jag krama om dig! Älsk.
  (Jag är i Sundsvall bara två dagar i januari... Träffar massa släkt och har typ fullt upp, men jag ska in på Cinas garn i Sundsvall första eftermiddagen jag är där. Den 2 januari tidig eftermiddag. Har du ärende i Sundsvall Kanske jag kan få till en kaffe med dig och lite garnprat då?)

  SvaraRadera
 3. Varm cyber-kram från mig. Hoppas vi ses i januari :-)

  SvaraRadera
 4. De jag tycker allra mest om bor också långt bort.

  Jag säger bara: stickkollektiv! =)

  ÄLsk!

  SvaraRadera
 5. Tyvärr är det så att när man blir sjuk och då framförallt psykiskt får man veta vilka som är ens sanna vänner. Jag blev mycket förvånad för hur det blev för mig. De som försvann var de jag kallat mina närmaste vänner. Andra som bara varit "bekanta" blev jätte betydelsefulla. Några vänner som jag förlorat på vägen sörjer jag fortfarande. Men när man börjar må bättre och mediciner ställts in hittar man nya vänner. Du kommer märka att det även blir enklare att knyta kvarstående kontakter. Jag har avslutat min blogg men skriv meddelande på fb eller till min gmail om det är något. Kram

  SvaraRadera
 6. Sköt om dig!
  Skickar dig en massa kramar ♥

  SvaraRadera
 7. Ta hand om dig! Vi får ses på en stick- och fika stund nåt tag framöver :)

  SvaraRadera