torsdag 17 januari 2013

Rapport

Nu har jag varit på min praktik i två veckor, eller ja två av mina veckor dvs tre dagar per vecka. Det går fortfarande bra och jag trivs.
Har känt att det här är väl ingen match! Men har hållet mig till timmarna och inte jobbat för fullt utan tagit det i min takt. För jag vill verkligen inte gå för fort fram och sen störtdyka och va på noll igen.
Jag har fått klistrat kuddar och hällappar i slippers, det kan va lite trixit men jag hittar väl bra snitts efter några hundra ;)
Tjejen som jag jobbar med stickar oxå! Jag blev jätte glad när jag hörde det.
Och hon har allt roligt kvar, enligt mig, som att sticka spets, ravelry, uppifrån kofta, magin lopp och en massa annat! Tänk att jag kanske få visa nåt :)
Sa att hon gärna fick komma och bara fika eller ha sticket med, jag hoppas hon kommer :)

Jag har faktiskt varit ute och promenerat en del, vilket känns jätte bra :) Just idag är det över 20 minus så jag tror jag stannar inne. Hoppas det blir varmare i helgen så vi kan ta en prommis.

Annars har nedräkningen börjat för Stickmyshelgen i Rättvik nästa helg :) jag läääääängtar! Det ska bli så kul att träffa lite vanligt folk och tanka energi :)

3 kommentarer:

 1. Härligt att höra att det känns bra och kul med arbetskamrater som har liknande intressen :)
  Kramizar Paulina

  SvaraRadera
 2. Brrr o jag som gnäller över fyra minus här ;)

  SvaraRadera
 3. Jag har också börjat promenera. Lånar grannens hund när jag är ledig. Mycket roligare att vara ute och gå om man har sällskap, skit samma om sällskappet säger voff istället för hej. Märker att jag blir klarare i knoppen och att kroppen mår bättre.

  Bamsestor kram!

  SvaraRadera