tisdag 14 december 2010

Bortsållat

Som ni har märkt har jag sållat lite i En om dagen listan och tagit de som jag tycker varit relevant och inte några dubbletter eller så.
En om dagen,
Mina rädslor:
Om vi ska prata fobier så är de bland annat spindlar, huvva. De små kan jag tåla men de större ger mig krypningar och jag vill bara springa därifrån.
Visst har jag väl måsta tagit ihjäl några stora spindlar själv, men om jag slipper så är jag glad. Och kan man istället sätta ut dom så är det ännu bättre.
Ska vi prata stora rädlor är nog det att bli ensam, att inte vara trygg.
Skulle jag inte ha gubben just nu så skulle nog livet sett mycket annorlunda ut. Jag har länge fått vara själv och stark, men inser nu att jag inte skulle klara det igen. Iaf inte som bilden är i dagsläget.
En annan rädsla är att aldrig kunna få barn, jag vet det låter skitdumt. Men det är faktiskt så. Jag har hela tiden inbillat mig att jag inte kommer kunna få barn. Men inget talar ju för att det är så. Så varför oroar man sig?

Idag skiner solen, men det är ganska så kallt. -18 just nu. Där gubben är och jobbar så är det -30. Maskin starta knappt. Brrrr.
Jag har bakat idag, igen ;) Baguett och ett litet bröd med nötter i. Se hur de blev, kom just ur ugnen.
Degen är från Pain de Martin's blogg, fast jag har valt att lägga till nötter själv. Har aldrig bakat med nötter förut så de ska bli spännande :) Kanske inte alls blev bra ;) he he
Idag ska jag iväg och hämta ut paket, mannen sista julklapp :D den han ska få öppna på morgonen. De bli skoj :)

2 kommentarer:

  1. Du är aldrig ensam! Man kan tro det men det är man inte! Och jag kommer alltid att stå bakom ryggen på dig ifall du behöver mig :-)

    SvaraRadera
  2. Det är väl inget dumt att vara rädd för att inte få barn. Det var jag också skiträdd för innan vi fick barn. Jag säger som föregående talare, du är inte ensam. Per och jag finns alltid här för dig.

    SvaraRadera