måndag 15 november 2010

Ny vecka

Idag känner jag mej lite piggare, har inte sovit något under dagen men suttit mesta dels och stickat. Och fått klart lite saker, samt planerat lite på mat och handlingslistor.
Ibland kan man ha så mycket ideer om vad man ska lga och äta men ibland står det still och man kommer knappt på korv och potatis.
Men jag tro jag fått till en varierad lista iaf.
Jag tar gärna emot recept med fisk, gärna torsk eller lax. Är sanslöst dålig på att laga och äta fisk, men ska försöka ha en fisk i veckan iaf.
En höjdpunkt idag är att jag fått beställa lite garn! Hemfärgat i underbara färger, kommer visa sen när jag fått hem det. Helt strålande fina.

En annan trist sak är att min dator har fått virus som jag inte kan bli av med... och vet inte alls vad jag ska göra. Alla mina bilder och sånt finns ju på den. Men jag har provat ladda ner program som ska ta bort det, funkar inte. Har laddat ner och lagt på stick men icke.... och jag kan inte bränna skiva med bilderna heller. suck.
Vilken tur jag har med datorer, den förra bara blev svart och la av.
Ja ja, den får stå och skämmas lite, tills vi kommit på en lösning.

Bakade frallor imorse faktiskt, ville ha mjukbröd till frukost och jag tro jag ska ta en macka och te nu med ;)

2 kommentarer:

  1. Idag har jag sovit desto mer:,). Har du frågat din bror om råd angående datorn? Kram!

    SvaraRadera
  2. recept på fisk! ; mixa kokt blomkål med lite creme fraiche, pepparrot och ost(salt och peppar) sen breder du det över laxbitar eller nån vit fisk och in i ugnen!

    SvaraRadera